FI JVA Nightlane´s Make Dreams "Stella"

orange roan narttu, syntynyt/born 5.12.2010, ei sairastu PRA:aan eikä FN:ään, emä terve/normaali.
 Silmät: OK, ei oireita perinnöllisistä sairauksista, sydämen kuuntelutulos: ei sivuääniä (18.1.2012).
Lonkat A-A. 
Näyttelyistä mm. ROP-pentu, EH.
Mejä JVA ykkösputkella :)
SPA1
om. Kati Papunen Karjaa
stellan_nouto.jpg
stella_kay_eh.jpg

stellapunakuono.jpg
11-kk

22.7.2012. MEJÄ Ruovesi tuomarina Jyrki Rasinpää, VOI 1 42p.
 Stella tutkii alkumakausta ja aloittaa sopivavauhtisen jäljestyksen maavainulla. Ensimmäinen osuus tarkkaa jäljestystä, toisella osuudella lähtee metsoja jäljen sivusta ja aiheuttaa jälkien tarkastelemista, joista kuitenkin selvitään ohjaajan kehotuksilla. Kolmannella osuudella myös vähän pyörimistä jäljen sivuille ja lisäksi lähtee metso puusta. Neljäs osuus tarkkaa menoa. Makauksista merkataan ensimmäinen ja neljäs. Toinen kävellään yli vain vähän hidastaen. Kolmas ohitetaan vierestä. Ensimmäinen kulma, joka on katko, rengastamalla, toinen ja kolmas kulma tarkasti. Suoraan kaadolle, joka kiinnostaa. Hyvä jäljestys, johon metsot lisäsivät vähän vaikeutta.
 
  10.6.2012 MEJÄ Liesjärvi tuomarina Tuija Sällylä, AVO1 46p.
Ohjattu lähtö, josta koira lähtee pääasiassa rauhalliseen jälkitarkkaan jäljestykseen. Toisella osuudella metsäkoneurat ja riistan jäljet aiheuttavat muutamia tarkistuksia aivan jäljen tuntumassa. Koira pyrkii edetessään "pilkun" tarkkuuteen ja se hieman häiritsee etenevyyttä. Ohjaaja tukee koiraansa hienosti ja osasi kehoittaa juuri silloin, kun koira apua pyysi. Kulmat tarkasti makaukset merkaten. Kaadolle tuli muutaman pienen kaarroksen kautta. Nuoli ja nuuhki kaadon, eikä ohi laukanneet hevoset (8 kpl) häirinneet kaadolla oloa.
 
20.5.2012 MEJÄ tuomarina Jukka Kuparinen, AVO1 40p.
Varovainen ohjattu lähtö. Koko jäljen ajan koira pyörii jäljen molemmin puolin, mikä hidasti etenemistä, muttei liikaa. 1. ja 2. osuuksilla isompia lenkkejä jäljen sivuilla, mutta viimenen osuus parempaa jäljestystä. Molemmat kulmat löytyivät ja ne osoitettiin hienosti. Kaadolle suoraan ja se kiinnosti.

stella_11kk_083.jpg

stella_11kk_003.jpg
Stella harrastaa mm. jäljestystä, arkitokoa :)

Pentukuvia
pikkustella3kk.jpg